logogalgenwaardedit

 

Tandsteen en tandaanslag laten verwijderen door uw mondhygiënist Galgenwaard

Tandsteen is tandplak wat langere tijd aanwezig is op de tanden. Het is een witte substantie die vol zit met bacteriën. Wanneer tandplak niet binnen 24-48 uur wordt verwijderd, verkalkt het tot een laag tandsteen. Deze laag hecht zich vervolgens aan de tand, wat nieuwe tandplak veroorzaakt.Ontstoken tandvlees of zelfs parodontitis kan hiervan een gevolg zijn. Het ontstaat vaak onder het tandvlees en achter en tussen uw tanden. In het begin is het niet goed zichtbaar, maar uiteindelijk verkleurt het door kleurstoffen uit voedingsmiddelen, dranken en tabak.

Tandsteen voorkomen

Tandsteen voorkomt u het best door rekening te houden met de volgende punten:

Hoe werkt de behandeling?

Last van tandsteen? Laat het verwijderen door een mondhygiënist. Door middel van ultrasone trillingen wordt de laag losgetrild. Vervolgens wordt de tandsteen met een speciale haak gemakkelijk verwijderd, zonder aantasting van het glazuur. De mondhygiënist maakt de tanden glad zodat de plak zich moeilijker kan hechten en hierdoor in het vervolg minder kans krijgt om zich te verkalken tot tandsteen. Probeer dit niet zelf te doen, want er bestaat een grote kans dat u uw tanden beschadigt.

Wat kost tandsteen verwijderen?

Bekijk hier de tarieven voor het verwijderen van tandsteen.

 

 

 

Bent u al patiënt? Plan hieronder uw afspraak.

 

Geen patiënt bij ons? Schrijf u dan hier in.

 

 

Behandelen laat u liever over aan de specialist

 

Tandsteen zelf verwijderen wordt niet aanbevolen. De mondhygiënist beschikt over een speciale haak en zorgt er voor dat het glazuur zo min mogelijk wordt aangetast. Wanneer u dit zelf zal gaan doen bestaat er een grote kans dat u de tanden en kiezen beschadigd. Voor het verwijderen gaat u dan ook naar de mondhygiënist.

Tandaanslag verwijderen voor een mooie glimlach

 

Tandaanslag laat zich zien  door gele, bruine of zwarte vlekken op de tanden. Dit komt helaas veel voor op de twee middelste boventen en hierdoor is het goed zichtbaar als je lacht. De vlekken worden veroorzaakt door dranken, voedingsmiddelen en tabak. Voor een schoon gebit en een mooie glimlach laat u eenvoudig uw tandaanslag verwijderen bij de mondhygiënist.

 

Laat uw tandsteen nu verwijderen, omdat u een schoon en gezond gebit verdient
 

Tandsteen kan leiden tot tandvleesontsteking en uiteindelijk tot parodontitis, het uitvallen van kiezen en
tanden. Om dit te voorkomen is het verstandig om een afspraak te maken met uw mondhygiënist.
Voor een schoon en gezond gebit belt u naar 030 - 880 90 15 of maak online een afspraak.

 

Afspraak maken ?  ☏ 030 - 880 90 15

Bekijk hier de reviews van Mondzorg Galgenwaard

klantscore Nog veel verbetering nodig voor Zorgkaart Nederland

9,7

Zeer deskundig, vriendelijk. Stelt je erg op je gemak 

Bianca de Groot

     

10

ik ben tevreden over het totaal. Rust, hygiëne, deskundigheid, vriendelijke tegemoetkoming, herkenning, ik hoef niet steeds hetzelfde uit te leggen, kortom, ik word herkend en dat is erg plezierig. Afspraken lopen goed op tijd, de praktijk zit er fris uit, kortom, vertrouwenwekkend.

Patty

     

9,3

Ik heb veel tips gehad hoe ik mijn gebit het beste schoon kan houden, verder is ze heel aardig en werkt op tijd!

El

     

9,4

Ik ga al een aantal jaar naar Fatima, en heb geen enkele klacht. De behandelingen doen bijna geen pijn, en ze is altijd erg betrokken en persoonlijk. Ook hoef je nooit lang in de wachtkamer te zitten, ze is altijd netjes op tijd

Anoniem