logogalgenwaardedit

 

Betalingen

Tarieven

Kinderen tot en met 17 jaar
Het is belangrijk om uw kind vanaf de doorbraak van het eerste tandje mee te nemen op controle. Dit verkleint de kans op angst op latere leeftijd en bevordert de mondgezondheid. Wist u dat kinderen tot en met 17 jaar 100% vergoeding krijgen vanuit de basisverzekering bij de tandarts (met uitzondering van kronen, bruggen en orthodontie) en mondhygiënist?

Bekijk de tarieven hier

Niet of niet tijdig annuleren van de afspraak brengt kosten met zich mee

Als u een afspraak heeft gemaakt rekenen wij erop dat u deze ook nakomt. Mocht het zo zijn dat u onverhoopt een afspraak moet annuleren, wordt u verzocht dit zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail door te geven. Dit dient uiterlijk 24 uur van tevoren te gebeuren. Heeft uw een afspraak op maandag, dan dient u deze afspraak de vrijdag ervoor te annuleren. Is uw afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten worden niet door uw verzekeraar gedekt.

 

 

 

U kunt zich hierboven inschrijven voor onze praktijk.

Bent u al patiënt en wilt u een afspraak inplannen? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Wij nemen contact met u op.

 

 

 

 

Afspraak maken ?  ☏ 030 - 880 90 15

Bekijk hier de reviews van Mondzorg Galgenwaard

klantscore

     

9,7

Zeer deskundig, vriendelijk. Stelt je erg op je gemak

Bianca de Groot

     

10

ik ben tevreden over het totaal. Rust, hygiëne, deskundigheid, vriendelijke tegemoetkoming, herkenning, ik hoef niet steeds hetzelfde uit te leggen, kortom, ik word herkend en dat is erg plezierig. Afspraken lopen goed op tijd, de praktijk zit er fris uit, kortom, vertrouwenwekkend.

Patty

     

9,3

Ik heb veel tips gehad hoe ik mijn gebit het beste schoon kan houden, verder is ze heel aardig en werkt op tijd!

El

     

9,4

Ik ga al een aantal jaar naar Fatima, en heb geen enkele klacht. De behandelingen doen bijna geen pijn, en ze is altijd erg betrokken en persoonlijk. Ook hoef je nooit lang in de wachtkamer te zitten, ze is altijd netjes op tijd

Anoniem