logogalgenwaardedit

 

Bent u al patiënt? Plan hieronder uw afspraak.

 

Geen patiënt bij ons? Schrijf u dan hier in.

 

 

De beste route naar Mondhygiëne Galgenwaard

U vindt Gezondheidscentrum Galgenwaard tegenover het BP benzinestation aan de westzijde van stadion Galgenwaard. Via de ingang bij Health City komt u in een trappenhuis. U kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loopt u binnen bij Gezondheidscentrum Galgenwaard.

Wij hebben de beste route voor u op de website gezet, zowel voor de auto als voor het openbaar vervoer.

 

route galgenwaard

 

Met de auto

Wanneer u niet langer dan anderhalf uur bij Gezondheidscentrum Galgenwaard bent, kunt u parkeren op ons parkeerterrein tegenover het BP Benzinestation. Nadat u zich gemeld heeft bij de slagboom, rijdt u het parkeerterrein op en parkeert u de auto voor de deur van het gezondheidscentrum.

 

Direct naar onze locatie navigeren>>

 

Met openbaar vervoer 

U vindt Gezondheidscentrum Galgenwaard tegenover het BP benzinestation aan de westzijde van stadion Galgenwaard. Via de ingang bij Health City komt u in een trappenhuis. U kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loopt u binnen bij Gezondheidscentrum Galgenwaard..

Zie www.9292.nl voor de reisinformatie.

 

Afspraak maken ?  ☏ 030 - 880 90 15

Bekijk hier de reviews van Mondzorg Galgenwaard

klantscore Nog veel verbetering nodig voor Zorgkaart Nederland

9,7

Zeer deskundig, vriendelijk. Stelt je erg op je gemak 

Bianca de Groot

     

10

ik ben tevreden over het totaal. Rust, hygiëne, deskundigheid, vriendelijke tegemoetkoming, herkenning, ik hoef niet steeds hetzelfde uit te leggen, kortom, ik word herkend en dat is erg plezierig. Afspraken lopen goed op tijd, de praktijk zit er fris uit, kortom, vertrouwenwekkend.

Patty

     

9,3

Ik heb veel tips gehad hoe ik mijn gebit het beste schoon kan houden, verder is ze heel aardig en werkt op tijd!

El

     

9,4

Ik ga al een aantal jaar naar Fatima, en heb geen enkele klacht. De behandelingen doen bijna geen pijn, en ze is altijd erg betrokken en persoonlijk. Ook hoef je nooit lang in de wachtkamer te zitten, ze is altijd netjes op tijd

Anoniem