logogalgenwaardedit

 

De praktijk van Mondhygiëne Galgenwaard Utrecht

De mondhygiënepraktijk voor al uw mondzorg

In onze praktijk voeren wij al jarenlang mondzorgbehandelingen uit, de praktijk is voorzien van de juiste apparatuur en bekwame mondhygiënistes. Wanneer u een afspraak bij ons maakt bent u verzekerd van een gezond gebit en een goed gevoel.

 

De behandelingen bij de praktijk van Mondhygiëne Galgenwaard

De mondhygiënist voert zoals gezegd meerdere behandelingen uit. Deze kunnen zowel preventief als curatief zijn. De behandelingen die wij uitvoeren in onze praktijk zijn:

Afspraak maken bij mondhygiënist Galgenwaard

U kunt een afspraak maken via het onderstaande formulier. Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Ook dat kan, ga in dat geval gelijk naar de inschrijven pagina.

 

 

 

Wat doet de mondhygiënist?

De taken die de mondhygiënist uitvoert zijn in eerste instantie gericht op de preventie – het voorkomen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voert de mondhygiënist ook curatieve taken uit (= gericht op genezing), zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen. Bekijk de pagina de mondhygiënist voor meer informatie.

 

Vacatures bij de praktijk van Mondhygiëne Galgenwaard

Houd onze vacaturepagina in de gaten wanneer u interesse heeft in een functie bij Mondhygiëne Galgenwaard.

 

Bent u al patiënt? Plan hieronder uw afspraak.

 

Geen patiënt bij ons? Schrijf u dan hier in.

 

 

Het team van Mondhygiëne Galgenwaard

Ons team bestaat uit een drietal zeer ervaren gediplomeerde mondhygiënistes. Bij ons krijgt u een vaste mondhygiëniste die uw behandelingen uitvoert. Op die manier kunnen wij een persoonlijke relatie met u opbouwen waardoor wij u de beste mondzorg kunnen verlenen. Regelmatig volgen wij om- en bijscholing om de ontwikkelingen van nieuwe kennis en methodieken op het gebied van mondzorg te blijven volgen. Bekijk de pagina het team als u benieuwd bent naar de mondhygiënistes en hun werkzaamheden.

Afspraak maken ?  ☏ 030 - 880 90 15

Bekijk hier de reviews van Mondzorg Galgenwaard

klantscore Nog veel verbetering nodig voor Zorgkaart Nederland

9,7

Zeer deskundig, vriendelijk. Stelt je erg op je gemak 

Bianca de Groot

     

10

ik ben tevreden over het totaal. Rust, hygiëne, deskundigheid, vriendelijke tegemoetkoming, herkenning, ik hoef niet steeds hetzelfde uit te leggen, kortom, ik word herkend en dat is erg plezierig. Afspraken lopen goed op tijd, de praktijk zit er fris uit, kortom, vertrouwenwekkend.

Patty

     

9,3

Ik heb veel tips gehad hoe ik mijn gebit het beste schoon kan houden, verder is ze heel aardig en werkt op tijd!

El

     

9,4

Ik ga al een aantal jaar naar Fatima, en heb geen enkele klacht. De behandelingen doen bijna geen pijn, en ze is altijd erg betrokken en persoonlijk. Ook hoef je nooit lang in de wachtkamer te zitten, ze is altijd netjes op tijd

Anoniem